Antena 3 CNN Actualitate Polițiști și procurori, petrecere ilegală într-un restaurant din centrul Capitalei

Polițiști și procurori, petrecere ilegală într-un restaurant din centrul Capitalei

Poliţiştii Sectorului 3 au efectuat controale în centrul oraşului pentru a verifica dacă măsurile recomadate de autorităţi sunt respectate. Oamenii legii au descoperit 27 de persoane care consumau alcool înt-un restaurant, iar printre aceștia se aflau comisar-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, împreună cu Ioan Costel, Alexandru Solatan și procurorii Florin Baran Florin și Codruț Popoiu de la Parchetul Tribunalului București.

Polițiști și procurori, petrecere ilegală într-un restaurant din centrul Capitalei
Sursa foto: Direcția Generală de Poliție a Municipiului București/Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2021   •   00:00

Polițiștii Sectorului 3 au descins, vineri seară, la un local situat pe Str. Franceză din zona Unirii, acolo unde avea loc o petrecere la care participau 27 de persoane. 

În restaurant se afla şi un bărbat care ar fi trebuit să stea în carantină, fiind suspect de coronavirus de pe data de 16 ianuarie.

''La data de 22.01.2021, polițiști din cadrul Poliției Sectorului 3 au desfășurat o acțiune care a vizat modalitatea practică de respectare a prevederilor legale ce reglementează prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 la adresa din str. Franceza, nr. 62-64, sector 3 (Hanul lui Manuc). 

Cu aceasta ocazie, în interiorul acestei societăți (spațiu închis) au fost depistate și identificate un număr de 27 de persoane. 
Printre persoanele depistate și legitimate, la una dintre mese, se afla și cms.sef Gavriș Radu Emilian, Director General Adjunct  al Poliției Capitalei, care consuma bauturi alcoolice,  împreuna cu numiții Ioan Costel, Baran Florin, Solatan Alexandru și Popoiu Codruț. 

De asemenea, în aceeasi locatie a fost identificat și numitul Anton Mihai Florian, persoana cu privire la care s-a constatat faptul ca figurează cu alerta coronavirus, fiind carantinat , începând cu data de 16.01.2021 la adresa din mun. Călărași, str. Crizantemelor, nr. 7.

Avand în vedere neregulile constatate, societatea comerciala Distinct Operation SRL (restaurant Hanul lui Manuc) a fost sanctionata contraventional cu suma de 5000 lei.

Se continuă verificarile  pentru a se dispune măsuri de sancționare contravențională și fața de cele 27 persoane'', se arată în informare.

×
Subiecte în articol: politisti procurori București restaurant
Parteneri
Horoscop Lună Nouă în Berbec. Gemenii sunt recunoscuți ca lideri
x close