Antena 3 CNN Actualitate Aproape jumătate din Poliţia Rutieră din Botoşani a ajuns la DNA

Aproape jumătate din Poliţia Rutieră din Botoşani a ajuns la DNA

Poliţia Rutieră din Botoşani şi-a redus efectivul aproape la jumătate, după mai multe descinderi ale DNA şi DGA la această instituţie.

Aproape jumătate din Poliţia Rutieră din Botoşani a ajuns la DNA
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    04 Iun 2021   •   15:46

După valul de reţineri şi pensionări de la Poliţia Rutieră din Botoşani, instituţia riscă acum să rămână cu prea puţini angajaţi, potrivit adevarul.ro.

16 poliţişti acuzaţi de luare de mită şi abuz în serviciu, 11 reţinuţi

În urma descinderilor şi audierile de miercuri ale procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie, 16 poliţişti au fost acuzaţi de luare de mită şi abuz în serviciu. 

Dintre aceştia, 11 au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar opt dintre aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

În plus, cinci dintre poliţiştii reţinuţi se pensionaseră cu puţin timp înaintea descinderilor.  

Şefii de la IPJ spun că vor face detaşări, ca să acopere golurile

"Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a luat măsurile necesare în vederea asigurării continuităţii serviciului la structura din care făceau parte poliţiştii implicaţi, fiind dispusă delegarea, implicit mutarea de la alte structuri, de poliţişti care corespund atribuţiilor specifice fişei postului", au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.  

Acum, după ce Poliţia Rutieră de la Botoşani lucrează cu 50% din angajaţi, şefii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie spun că vor face detaşări ca să acopere golurile. 
 

×
Subiecte în articol: Botoșani Poliţia Rutieră
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close