Antena 3 CNN Actualitate El este suspectul în cazul copiilor loviţi de maşină în Sectorul 2 din Capitală

El este suspectul în cazul copiilor loviţi de maşină în Sectorul 2 din Capitală

Au apărut noi informaţii în cazul şoferului care a rănit doi copii în Sectorul 2 al Capitalei şi apoi a fugit de la locul accidentulului. Poliţiştii au un suspect în acest caz.

El este suspectul în cazul copiilor loviţi de maşină în Sectorul 2 din Capitală
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tiliță    |    23 Apr 2022   •   20:26

În imaginile surprinse de camerele video de supraveghere se vede cum individul virează brusc la dreapta şi îi loveşte în plin pe cei mici, iar apoi îşi vede de drum.

Cinci copii şi trei adulţi au fost loviţi ieri, în plin de o maşină, în Capitală

Un grup de copii a fost lovit în plin de o maşină. Cinci copii şi trei adulţi au fost spulberaţi de şoferul care nici nu s-a uitat în urmă.

Bărbatul este căutat şi la această oră de poliţişti. Doi dintre minori au ajuns de urgenţă la spital. 

"Zona unde a avut loc accidentul este împânzită de camere de supraveghere, iar acest lucru a fost un ajutor real pentru poliţiştii care investighează acest caz. Oamenii legii au ridicat şi actele autoturismului implicat în acest accident şi astfel au reuşit să îl identifice pe bărbatul care se afla la volan. Au trecut mai bine de 48 de ore de când poliţiştii din Bucureşti sunt în alertă şi îl caută în continuare pe acest bărbat. Oamenii locului spun că nu ar fi avut carnet de conducere. Pe de altă parte, aceştia mai spun că e un om al zonei, care locuieşte pe aceste străzi, însă chiar şi aşa ei nu cred că poliţiştii îl vor găsi prea curând. Poliţişii îl caută în continuare, dat fiind faptul că a fugit de la locul accidentului şi încearcă să îl găsească cât mai repede, asfel încât să nu facă şi alte victime", a relatat Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

Şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat şi acum de poliţişti

 Vă avertizăm urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Accidentul a avut loc ieri, în jurul prânzului, în Sectorul 2 al Capitalei.

Pe imagini se observă cum patru copii se jucau liniştiţi pe o stradă puţin circulată.

Un al cincilea stătea pe umerii mamei sale. Alături, sunt de alte două femei. Şoferul a apărut brusc, a virat la dreapta pe stradă şi în loc să încetinească, a accelerat şi i-a lovit în plin.

A trecut cu maşina peste trupul unui copil şi a plecat mai departe. Autoturismul l-a abandonat în apropiere şi apoi a fugit.

Disperate, femeile şi-au luat copiii în braţe. Martorii din zonă au alergat spre ele să vadă ce s-a întâmplat şi au sunat la 112.

Şoferul este căutat de mai bine de 48 de ore

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere. 01.00

Copiii, în vârstă de 1, respectiv 4 ani, sunt în stare stabilă.
 

 

×
Subiecte în articol: suspect accident sectorul 2
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close