Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii din Târgu Mureş nu s-au prezentat la serviciu: "Şefii au intervenit la apelurile de urgență 112"

Poliţiştii din Târgu Mureş nu s-au prezentat la serviciu: "Şefii au intervenit la apelurile de urgență 112"

Poliţiştii de ordine publică din Târgu Mureş nu s-au prezentat, în această dimineaţă, la serviciu, astfel că şefii au fost nevoiţi să intervină la apelurile de urgenţă 112, anunţă reprezentanţii Sindicatului Europol.

Poliţiştii din Târgu Mureş nu s-au prezentat la serviciu: "Şefii au intervenit la apelurile de urgență 112"
Sursa foto: Facebook | Sindicatul Europol
de Georgiana Adam    |    30 Mai 2023   •   12:11

"La Târgu Mureș polițiștii de ordine publică care erau azi planificați în schimbul de dimineață nu s-au prezentat la serviciu. Au ales să se așeze la coada de 70 de polițiști care donează sânge.

În lipsa lor, șefii au intervenit la apelurile de urgență 112. Totodată, a fost date zeci de telefoane pentru ca alți polițiști care erau liberi să vină să îi înlocuiască pe cei absenți.

P.S. Este doar începutul!! Astfel de acțiuni vor avea loc zilnic, în toată țara, pe tot parcursul lunii Iunie!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Breaking News!!! La Târgu Mureș polițiștii de ordine publică care erau azi planificați în schimbul de dimineață nu s-au prezentat la serviciu. Au ales să se așeze la coada de 70 de polițiști care donează sânge. În lipsa lor, șefii au intervenit la apelurile de urgență 112. Totodată, a fost date zeci de telefoane pentru ca alți polițiști care erau liberi să vină să îi înlocuiască pe cei absenți. P.S. Este doar începutul!! Astfel de acțiuni vor avea loc zilnic, în toată țara, pe tot parcursul lunii Iunie!

Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 30 mai 2023

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close