Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii au întocmit portretul-robot al hoţului de tablouri din Piatra Neamţ

Poliţiştii au întocmit portretul-robot al hoţului de tablouri din Piatra Neamţ

Poliţiştii au întocmit portretul-robot al hoţului de tablouri din Piatra Neamţ
Sursa foto: Foto: Videonews
19 Mai 2011   •   17:38

Poliţiştii au finalizat portretul-robot al hoţului care a furat nouă tablouri de valoare dintr-o colecţie privată din Piatra Neamţ. Doar că nu au niciun suspect.

Şi mai rău este faptul că, deşi tâlharul a filat zona timp de mai multe zile, nimeni nu pare să îl recunoască după portretul întocmit. Cât despre picturi, anchetatorii cred că au fost deja vândute pe piaţa neagră şi au ajuns într-o colecţie privată.

Hoţul a stat mai multe zile într-o casă părăsită aflată vis-a-vis de pradă. Cei doi bătrâni, proprietarii locuinţei din care a filat tâlharul, spun că nu l-au văzut niciodată. Înăuntru au găsit doar geamurile sparte şi un aşternut. Dacă ar fi dat nas în nas cu infractorul, ar fi anunţat poliţia.

Nici vecinii din zona în care a avut loc furtul nu l-au recunoscut pe bărbatul din portretul-robot. Poliţiştii spun că suspectul are în jur de 30 de ani, 1,70 metri înălţime, o constituţie atletică, este brunet şi are ochi căprui.

Criticii de artă spun că tablourile sunt nepreţuite, iar cel care le-a furat a fost cu siguranţă un simplu hoţ care a acţionat la comandă.

Dacă cineva îl recunoaşte pe bărbatul din portretul-robot este rugat să anunţe imediat poliţia.

Tablourile furate de la Piatra Neamţ valoarează peste un milion de euro.

×
Subiecte în articol: hot tablouri Piatra Neamț
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close