Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii au reţinut 86 de permise de conducere, într-o singură zi, pentru consum de alcool și droguri la volan

Polițiștii au reţinut 86 de permise de conducere, într-o singură zi, pentru consum de alcool și droguri la volan

Poliţiştii au reţinut joi 670 de permise de conducere, dintre care 67 pentru consum de alcool şi 19 pentru consum de droguri, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Polițiștii au reţinut 86 de permise de conducere, într-o singură zi, pentru consum de alcool și droguri la volan
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Aug 2023   •   13:13

Potrivit unui comunicat al MAI, în ultimele 24 de ore, s-au demarat misiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, creşterea gradului de siguranţă rutieră, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, supravegherea şi controlul frontierei de stat, precum şi pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Personalul structurilor operative a intervenit la 5.444 de evenimente, 3.616 fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.828 situaţiilor de urgenţă, potrivit Agerpres.

"La nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 1.049 de posibile infracţiuni. În baza probatoriilor administrate de poliţişti în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de ieri, s-au dispus măsuri preventive pentru 115 persoane", se menţionează în comunicatul MAI.

În ziua de 24 august 2023, poliţiştii şi jandarmii au prins în flagrant 202 autori de infracţiuni şi au constatat 8.637 de contravenţii, conform comunicatului.

MAI a aplicat amenzi în valoare de aproape 3,2 milioane de lei.

"Poliţiştii rutieri au acţionat, la nivelul întregii ţări, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. În urma acţiunilor din teren, au fost retrase 222 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 670 permise de conducere - 67 pentru consum de alcool şi 19 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise", a transmis Ministerul Afacerilor Interne. 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close