Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii au verificat cum se respectă legislaţia antifumat în baruri şi cafenele din centrul Capitalei. Două unităţi au fost închise!

Poliţiştii au verificat cum se respectă legislaţia antifumat în baruri şi cafenele din centrul Capitalei. Două unităţi au fost închise!

Poliţiştii au verificat cum se respectă legislaţia antifumat în baruri şi cafenele din centrul Capitalei. Două unităţi au fost închise!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    24 Feb 2019   •   11:07

În seara de 23.02.2019, pe parcursul mai multor ore, aproximativ 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, prin Serviciul de Ordine Publică, cu sprijinul Sectoarelor 1-6 Poliție au desfășurat  acțiuni de control pe linia respectării legislației  specifice combaterii fumatului în spațiile închise.

Au fost verificate societăți comerciale (cafenele și baruri) amplasate în perimetrul  bulevardelor Unirii, Decebal și Burebista.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 28 sancțiuni contravenționale, în  valoare de 72.200 lei, iar in cazul a două unități a fost dispusă inchiderea având în vedere caracterul de repetabilitate al faptei.

Sancțiunile au fost aplicate atât pentru nerespectarea legislației specifice în domeniul  tutunului, cât și pentru deficiențe constatate în modul de asigurare a pazei bunurilor, valorilor  și protecția persoanelor.

 Acțiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close