Antena 3 Actualitate Polițiștii caută 350 de suspecți de COVID! Lista cu numele acestora a fost ascunsă

Polițiștii caută 350 de suspecți de COVID! Lista cu numele acestora a fost ascunsă

de Laura Dinu    |    16 Oct 2020   •   08:25
Polițiștii caută 350 de suspecți de COVID! Lista cu numele acestora a fost ascunsă

Percheziții cu scandal până târziu în noapte la fostul adjunct al Poliției Bihor. A fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță după ce soției acestuia i s-a făcut rău în timp ce zeci de polițiști și pompieri îmbrăcați în combinezoane scotoceau prin casă.

Vă reamintim că cei doi au organizat, weekend-ul trecut, nunta fiului lor, la care anchetatorii au fost informați că au participat peste 350 de oameni. După câteva zile însă, mireasa a fost depistată cu coronavirus, iar DSP încearcă să dea acum de urma tuturor celor care au participat la eveniment.

Problema este că fostul polițist a ascuns lista de invitați. Așa că anchetatorii au descins și la mire acasă, și la părinții fetei, dar și la localul unde a avut loc petrecerea pentru a ridica de acolo toate înregistrările video și fotografiile care îi vor ajuta, în cele din urmă, să îi identifice pe toți cei care au participat la petrecere.

Soția fostului polițist a făcut atac de panică

Chiar și ambulanța a ajuns la casa fostului adjunct al Poliției Bihor, după ce soția acestuia a făcut un atac de panică, în timp ce polițiștii și mascații îmbrăcați în combinezoane îi răscoleau casa.

Polițiștii și mascații au ajuns la casa fostului polițist după ce organizatorii au refuzat să prezinte lista cu cei peste 350 de invitați, printre care polițiști și procurori din 2 județe: Bihor și Maramureș.

Organizatorii au ascuns lista invitaților

Și locuința mirilor aflați în izolare după ce mireasa, farmacistă la Spitalul Municipal din Oradea, a fost confirmată cu COVID-19, a fost călcată de mascați.

Percheziții au fost însă și la socrii mici, părinții miresei, dar și la sala de evenimente unde, timp de patru ore, toți cei peste 350 de oameni au stat unii lângă alții și au ignorat deciziile autorităților.

Angajații sălii de evenimente se plâng că au fost izolați pe nedrept

Între timp, unii dintre angajații sălii de evenimente se plâng că au fost izolați pe nedrept.

Administratorul sălii de evenimente a fost amendat cu 15,000 de lei pentru că nu a respectat măsurile de prevenire sau combatere a bolilor.

×
Subiecte în articol: nunta coronavirus suspecţi

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close