Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii caută un bărbat care a lovit două persoane cu o sabie şi un topor

Poliţiştii caută un bărbat care a lovit două persoane cu o sabie şi un topor

Poliţiştii caută un bărbat care a lovit două persoane cu o sabie şi un topor
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
12 Aug 2012   •   13:05

Poliţiştii caută un bărbat care a lovit în trei zile cu o sabie şi un topor două persoane din Drobeta Turnu Severin, iar în urma percheziţiilor desfăşurate sâmbătă seară la domiciliul agresorului şi al părinţilor acestuia de ofiţerii de la Crimă Organizată au fost ridicate 25 de grame de cannabis.
   
Costel Barbu, din Drobeta Turnu Severin, a fost primul care vineri a depus plângere la Poliţie, acuzând că un bărbat l-a agresat cu o sabie, provocându-i o rană la cap şi altele la spate, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.
   
Victima a declarat că atât el cât şi familia sa sunt terorizaţi, de mai multe zile, de persoane din localitatea Brezniţa de Ocol. El a povestit că, după ce a fost lovit cu sabia şi cu o rangă în cap de către un bărbat, vineri seară agresorul a venit, împreună cu mai mulţi apropiaţi din Brezniţa de Ocol, la domicilul său din Drobeta Turnu Severin.
   
"Ei au bani, sunt drogaţi, au pistole, spun că ne omoară. Luară strada de la cap la cap. Ne-au spus să le dăm 100.000 de euro dacă vrem să ne lase în pace", a povestit bărbatul.
   
Poliţiştii spun că scandalul a izbucnit în urmă cu trei săptămâni după ce un bărbat i-a adresat vorbe obscene unei femei din gruparea adversă, ulterior rudele şi apropiaţii celor doi intrând în conflict.
   
Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisar Marin Ciobotea, a declarat că forţele de ordine şi de intervenţie rapidă monitorizează conflictul între cele două grupări şi îl caută pe agresorul lui Costel Barbu, care sâmbătă după-amiază a lovit, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, cu un topor în umăr un alt bărbat, apropiat al lui Barbu, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.
   
"Situaţia este monitorizată. Se desfăşoară cercetări pentru găsirea individului care cel mai probabil va fi reţinut", a mai spus Ciobotea.
   
În paralel, ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi au desfăşurat, sâmbătă seară, două percheziţii la domiciliul agresorului din Drobeta Turnu Severin, dar şi la casa părinţilor acestuia din comuna Brezniţa de Ocol, de unde au fost ridicate 25 de grame de cannabis, un cântar şi mai multe ustensile de porţionare a drogurilor înainte ca acestea să fie vândute sau consummate.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close