Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii de frontieră din Satu Mare au împușcat doi bărbați, după ce nu au oprit la somații

Polițiștii de frontieră din Satu Mare au împușcat doi bărbați, după ce nu au oprit la somații

Polițiștii de frontieră din Satu Mare au împușcat, noaptea trecută, doi bărbați. Aceștia făceau parte dintr-un grup de cinci persoane, care nu a oprit atunci când a fost somat de oamenii legii. 

Polițiștii de frontieră din Satu Mare au împușcat doi bărbați, după ce nu au oprit la somații
Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română
de Silvia Țigănilă    |    22 Aug 2020   •   11:25

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.30, un echipaj din cadrul Sectorului Poliței de Frontieră Petea, aflat în misiune, pe direcția localității Bercu Nou, a observat la 50 de metri de frontieră un autoturism de teren în mişcare, fără plăcuțe de înmatriculare.

Polițiștii au folosit semnalele acustice și luminoase pentru oprirea mașinii, însă șoferul și-a continuat drumul.

Polițiștii au tras 12 focuri de armă

La scurt timp, autoturismul a fost oprit, în el aflându-se cinci bărbați, care, la solicitarea poliţiştilor de frontieră de a se legitima, au devenit recalcitranți și unul dintre ei l-a lovit în zona capului pe un lucrător de-al nostru cu un obiect contondent”, se arată în comunicat. Cei cinci bărbați au fugit apoi în pădure, iar polițiștii au tras 12 focuri de armă și i-au rănit pe doi dintre fugari.

S-a declanșat o acțiune la care au participat mai multe echipaje ale poliției de frontieră, reușindu-se găsirea și reținerea celor cinci bărbați în pădure. Cei doi răniți, dar și polițistul agresat, au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean Satu Mare, în stare conștientă și stabilă.

Cei cinci bărbați sunt cercetați pentru ultraj, cazul fiind preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

×
Subiecte în articol: Satu Mare impuscati
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close