Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii de pe A1 au tras pe dreapta o maşină surprinsă de radar cu 210 hm/h. Au rămas şocaţi când au văzut cine era la volan

Poliţiştii de pe A1 au tras pe dreapta o maşină surprinsă de radar cu 210 hm/h. Au rămas şocaţi când au văzut cine era la volan

Poliţiştii de pe A1 au tras pe dreapta o maşină surprinsă de radar cu 210 hm/h. Au rămas şocaţi când au văzut cine era la volan
Sursa foto: Foto: captura video Politia Romana
11 Mar 2017   •   13:55

Poliţiştii au depistat, sâmbătă, doi conducători auto, o femeie şi un bărbat, care mergeau cu 210 km/h, respectiv 186 km/h, pe Autostrada A1.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Inspectoratul General al Poliţiei Române, sâmbătă, în jurul orei 12,00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Deva, conducând cu 210 km/h. Şoferiţa fost surprinsă cu aparatul radar, la kilometrul 309.

Femeia a fost sancţionată cu amendă de 2.900 lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Tot pe A1 a fost depistat un bărbat care conducea cu viteza de 186 de km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional tot cu amendă de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării pentru 90 de zile.

Potrivit IGPR, bărbatul de 29 de ani este din Deva şi a fost surprins cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 293, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 186 de km/h.

×
Subiecte în articol: Politie radar
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close