Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii din Deta au găsit o sabie. Ei suspectează că este cea folosită de fiul primarului

Poliţiştii din Deta au găsit o sabie. Ei suspectează că este cea folosită de fiul primarului

Poliţiştii din Deta au găsit o sabie. Ei suspectează că este cea folosită de fiul primarului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Iul 2011   •   14:11
Poliţiştii din Deta au găsit, în curtea unei case, o sabie despre care se presupune că ar fi fost folosită în altercaţia în care fiul primarului a înjunghiat trei tineri, conform Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, poliţiştii au descoperit o sabie în teacă, despre care se presupune că a fost folosită în altercaţie.

Mezdrea a adăugat că arma va fi supusă unei expertize care va stabili dacă a fost folosită sau nu în conflict. „Am înţeles că unul dintre fiii primarului ar sta la adresa respectivă. Nu ştiu dacă locuieşte acolo sau trece pe acolo”, a conchis Mezdrea.

Fiul primarului din Deta este căutat la această oră de poliţişti. Noaptea trecută, tânărul ar fi înjunghiat trei persoane, în timpul unui scandal. Imediat după atac, fiul primarulu Petru Roman a dispărut.

Doi dintre tinerii înjunghiaţi au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Timişoara iar al treilea a ajuns la spitalul din Deta. Imediat după atac, fiul primarului din Deta, Bogdan Roman a dispărut.




×
Subiecte în articol: Deta Timis sabie politisti
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close