Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii ieşeni au făcut public un top al celor mai căutaţi infractori (VIDEO)

Poliţiştii ieşeni au făcut public un top al celor mai căutaţi infractori (VIDEO)

Poliţiştii ieşeni au făcut public un top al celor mai căutaţi infractori (VIDEO)
07 Ian 2010   •   15:05



Poliţiştii ieşeni au început noul an în forţă. Ei au făcut public un top al celor mai căutaţi infractori din zonă. Peste 300 de persoane considerate extrem de periculoase au fost date în urmărire generală. Printre cei care ar trebui să ajungă cât mai curând după gratii se numără un raket basarabean, dar şi un sirian suspectat că ar fi finanţat organizaţii teroriste.

Raketul basarabean Vasile Rodideal ocupă prima poziţie pe lista poliţiştilor de la serviciul de investigaţii criminale. Acesta a primit deja o condamnare pentru tentativă de omor faţă de un fost partener de afaceri, dar mai este judecat şi în alte dosare de trafic de ţigări şi fapte de corupţie.

Un alt personaj care a pus pe jar poliţiştii de la crimă organizată este sirianul Amar Nanaa.

Tot în urmărire generală este dat şi Sorin Horlescu. Bărbatul a fugit din ţară în urmă cu 10 ani şi este căutat pentru a-şi ispăşi pedeapsa, după ce şi-a ucis propriul tată.

Pe lista celor mai căutaţi infractori se află şi Florin Leonte, zis Arghir, condamnat pentru ucidere din culpă, în urma unui grav accident rutier.

Toţi cei care pot le pot furniza poliţiştilor informaţii utile pentru prinderea infractorilor sunt rugaţi să apeleze la numărul de urgenţă 112.




Antena 3

×
Subiecte în articol: top infractori Iași
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close