Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii prinşi la furat din supermarket riscă o condamnare de până la 7 ani

Poliţiştii prinşi la furat din supermarket riscă o condamnare de până la 7 ani

Poliţiştii prinşi la furat din supermarket riscă o condamnare de până la 7 ani
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Mai 2011   •   11:14

Poliţiştii care au fost suprinşi la furat într-un supermarket din Capitală au fost audiaţi ore bune la poliţia sectorului 2. Ei sunt cercetaţi disciplinar deocamdată. Este posibil ca parchetul de pe lângă tribunalul Bucureşti să declanşeze o anchetă pentru furt calificat în acest caz. Ei riscă o condamnare de până la 7 ani.

Poliţiştii erau în misiune pentru a asigura zona în urma unui furt, petrecut ceva mai devreme în acelaşi magazin. În timp ce colegii lor verificau camerele de supraveghere, cei doi băgau în buzunar una, alta. O brichetă şi câte ceva eva de pe raftul de cosmetice.

Poliţiştii se servesc de pe rafturile magazinului fără nici o reţinere. Se pare că cei doi lucrează la sectia 9 din capitală.

Incidentul a avut loc pe 21 noiembrie 2010. Patronii magazinul au raportat însă doar primul furt. După inventar, n-au reclamat că le-ar lipsi altceva în afară de ţigările furate iniţial de hoţi. După ce imaginile au apărut în presă, ofiţeri de la Serviciul de control intern al Poliţiei a fost trimişi la secţia 9, pentru a-i identifica pe hoţii în haină de poliţist.

Atât premierul Emil Boc, cât şi ministrul Internelor cer ca aceştia să fie pedepsiţi exemplar, dacă se dovedeşte că sunt vinovaţi.

Nu e însă primul caz de acest gen! Un agent de la rutieră din Cluj a fost suprins în urmă cu trei ani pe când şterpelea de pe rafturi mai multe prezervative şi o pereche de chiloţi. Poliţistul şi-a dat demisia ulterior!

 


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close