Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul băgat în comă de un interlop din Târgovişte ar putea fi externat deşi starea lui nu este bună

Poliţistul băgat în comă de un interlop din Târgovişte ar putea fi externat deşi starea lui nu este bună

Poliţistul băgat în comă de un interlop din Târgovişte ar putea fi externat deşi starea lui nu este bună
Sursa foto: Foto: Videonews
de N.B.    |    18 Sep 2011   •   21:21

Poliţistul aflat de un an în comă după ce a fost lovit de un interlop din Târgovişte, ar putea fi externat din Spitalul Floreasca deşi starea lui sănătate nu este deloc bună. Medicii de aici susţin că nu-i mai pot oferi ajutorul de care are nevoie.

Codruţ Oprea este în comă de aproape un an, iar în urmă cu o lună, a fost internat la Spitalul Floreasca. Chiar dacă e una dintre puţinele unităţi sanitare care îi pot oferi îngrijirile necesare, medicii de aici vor să-l transfere. Ei susţin că poliţistul are nevoie de recuperare, iar Spitalul Floreasca este un spital de urgenţă, care asigură recuperare minimă

Părinţii poliţistului susţin că nu poate fi externat, mai ales că starea lui de sănătate s-a înrăutăţit.

Dacă va fi, totuşi, transferat, Codruţ Oprea va avea nevoie de bani pentru fiecare zi de spitalizare. Bani pe care familia sa nu-i are.

Până acum, în conturile deschise pentru Codruţ au fost depuşi doar 100.000 de euro. El a intrat în comă în septembrie anul trecut, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap într-un bar din Târgovişte, de către un membru al grupării interlope Ghenosu.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close