Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul care a ucis-o pe Raisa, trimis la testul poligraf

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa, trimis la testul poligraf

Poliţistul care a ucis-o cu maşina pe Raisa va fi trimis la testul poligraf. Anunţul a fost făcut miercuri, în exclusivitate la Antena 3, de către Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, fetița de 11 care a fost accidentată mortal pe trecerea de pieton de un polițist, pe bulevardul Laminorului din București.

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa, trimis la testul poligraf
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2022   •   16:17

Cererea avocatului familiei Raisei a fost admisă.

De asemenea, prietena Raisei care o ţinea de mâna în momentul în care a fost spulberată de maşină va fi şi ea audiată, acasă la ea.

"Primul pas practic a fost făcut. Acum o săptămână am solicitat această probă cu poligraful, pentru că din declaraţia dată de către inculpat (n.r. poliţist), reieşeau de acolo câteva chestiuni pe care el le-e evitat, inclusiv acest aspect, ce făcea în timp ce conducea, pentru că nu îşi explică nimeni, cel puţin deocamdată până când nu o să avem expertiza tehnică judiciară a dinamicii producerii accidentului, cum de nu a frânat absolut deloc, nu a observat fetiţele pe trecerea de pietoni.

Ne aşteptăm ca această probă cu poligraful, care sigur, dacă va fi acceptată şi de către poliţist, pentru că este dispusă de către procurori prin ordonantă, ne aşteptăm ca săptămâna viitoare cel mai târziu, să primească şi poliţistul invitaţie, în a fi expertizat, dar să vedem dacă o să răspundă favorabil.

Aşa este şi cu privire la cererea de audiere a Marinei. Ea va fi audiată la ea acasă, cum este normal. Nu ne puteam gândi să mergem cu fetiţa la Parchet într-un cadru, care sigur are o profundă solemnitate, jandarmi, oameni ai legii. Este clar că audierea trebuie făcută acasă, este spre binele copilului. O să participăm şi noi alături de un psiholog şi sigur, o să vină doamna procuror pentru a îi adresa întrebări, spun eu, fundamentale şi care sunt indispensabile anchetei. 

Vă rog să vă amintiţi că Marina chiar spunea la un moment dat, că auzea cum maşina a fost turată în faţa trecerii de pietoni, sau în proximitatea ei. Mai mult de atât, în momentul în care s-a produs impactul, ea a fost aruncată acolo lângă trecere şi poate să dea mai multe detalii despre momentul acela", a declarat Adrian Cuculis la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: politist Raisa poligraf
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close