Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul care l-a împuşcat pe presupusul amant al iubitei, apoi s-a sinucis, şi-a premeditat pas cu pas acţiunea

Poliţistul care l-a împuşcat pe presupusul amant al iubitei, apoi s-a sinucis, şi-a premeditat pas cu pas acţiunea

Poliţistul care l-a împuşcat pe presupusul amant al iubitei, apoi s-a sinucis, şi-a premeditat pas cu pas acţiunea
Sursa foto: Foto: visualphotos.com
03 Ian 2012   •   20:49

Apar primele concluzii în cazul tragediei din Argeş, unde un poliţist l-a împuşcat pe presupusul amant al iubitei sale şi apoi s-a sinucis. Din primele cercetări reiese că bărbatul măcinat de gelozie a premeditat pas cu pas evenimentele de luni. Familia îndurerată i-a ridicat, marţi, trupul neînsufleţit de la morgă.

Imediat după Crăciun, poliţistul a dat-o dispărută pe fata care tocmai îl părăsise. Bărbatul a certut inclusiv ajutorul colegilor poliţişti pentru a o găsi pe fosta iubită. Soarta a făcut să o găsească tot el, în casa celui cu care era prieten încă din şcoala militară. Fata s-ar fi ales atunci cu o bătaie zdravănă şi, pentru că ar fi încercat să se sinucidă, a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie. De atunci, poliţistul a vrut să se răzbune.

Presupusul amant al fetei este acum în stare stabilă. Medicii spun că viaţa nu îi mai este pusă în pericol şi că îşi va reveni curând.

Colegii poliţistului încearcă să afle ce l-a determinat să recurgă la gestul extrem, mai ales că evaluările psihologice au fost bune.

În stare de şoc, familia poliţistului a ridicat trupul neînsufleţit de la morgă.

 


×
Subiecte în articol: amant crima pistol barbat Argeş politist
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close