Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul care s-a împuşcat în cap aflase că el şi soţia sa, tot poliţistă, vor primi salarii mai mici

Poliţistul care s-a împuşcat în cap aflase că el şi soţia sa, tot poliţistă, vor primi salarii mai mici

Poliţistul care s-a împuşcat în cap aflase că el şi soţia sa, tot poliţistă, vor primi salarii mai mici
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Iun 2011   •   22:45

Viaţa era cea mai grea misiune. Înainte să se împuşte în cap, poliţistul din Neamţ a aflat că atât el, cât şi viitoarea lui soţie, poliţistă şi ea, vor primi mai puţin la salariu. A fost doar începutul unui lanţ de nenorociri. Agentul s-a urcat băut la volanul maşinii de poliţie, a făcut-o praf, apoi a apăsat pe trăgaci, chiar în faţa colegilor săi poliţişti.

Se numeşte Bogdan Apopei. Este adjunctul şefului de post din Costişa. Ieri a plecat în misiune. De unul singur. Oficial, a urmărit nişte hoţi de cai, până într-o comună vecină. Neoficial, era pe culmile disperării. Era în depresie.

Agentul de 28 de ani s-a urcat băut în maşina de poliţie. O alcoolemie de 0,70 grame de alcool, în sânge.

Poliţistul a gonit pe un drum accidentat. A intrat într-o groapă şi a pierdut controlul. Maşina s-a izbit de balustrada unui pod, iar poliţistul şi-a văzut tot viitorul în faţa ochilor.

Ştia că va fi dat afară şi că va plăti pentru reparaţii. A ieşit repede din maşină cu un pistol într-o mână şi cu telefonul în cealaltă. Şi-a sunat o cunoştinţă, probabil, pentru a-l ajuta să iasă din încurcătură şi s-a depărtat de maşină.

Acest bărbat a sunat imediat la poliţie şi a reclamat accidentul. Un echipaj aflat în apropiere a ajuns imediat.

Poliţistul şi-a văzut colegii şi şi-a dat seama că nu mai poate scăpa. A închis telefonul, a pus pistolul la tâmplă şi a tras. Chiar sub ochii celorlalţi poliţişti.

Logodnica poliţistului dă declaraţii printre lacrimi. Spune că ultimul apel nu i-a fost adresat ei.

Între timp, la spital, medicii încearcă imposibilul.

Toţi apropiaţii poliţistului cred că ultimele tăieri de salariu i-au luat minţile omului de ordine. Ministrul de Interne a refuzat să comenteze drama agentului din Neamţ.

 

×
Subiecte în articol: politist sotie suicid sinucidere Neamţ
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close