Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul care şi-a ucis părinţii, apoi s-a sinucis dă vina pe Emil Boc pentru gesturile sale

Poliţistul care şi-a ucis părinţii, apoi s-a sinucis dă vina pe Emil Boc pentru gesturile sale

Poliţistul care şi-a ucis părinţii, apoi s-a sinucis dă vina pe Emil Boc pentru gesturile sale
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Iul 2011   •   15:59

Poliţistul care şi-a împuşcat părinţii şi apoi şi-a tras un glonţ în cap a dat vina pe premierul Emil Boc pentru gesturile sale.

Sau cel puţin aşa reiese din ultimul SMS trimis surorii sale.

Ramona Venter, sora poliţistului criminal, cel care şi-a împuşcat părinţii după care şi-a tras un glonţ în cap, a vorbit despre ziua în care Gabriel Venter şi-a omorât părinţii, într-un interviu acordat site-ului informatiadebihor.ro.

Ramona Venter a făcut public, în cadrul interviului, textul ultimului SMS primit de la fratele ei, poliţistul de proximitate Gabriel Venter. 

„Să nu mă urăşti niciodată. Boc este vinovat. Dacă luam salariul normal, mergeam cu Mihaela în chirie sau o acceptau ăştia şi era totul bine. Îmi pare rău!", este SMS-ul trimis de poliţist imediat după ce şi-a ucis părinţii.

Sora poliţistului a declarat, în interviul acordat sursei citate că totul a pornit de la faptul că părinţii lor nu au fost de acord ca Gabriel Venter să trăiască, în casa lor, cu o femeie căsătorită cu copil şi că i-ar fi spus acestuia să-şi caute o chirie, unde să locuiască cu iubita lui. Părinţii poliţiştilor erau deranjaţi de faptul că femeia cu care Gabriel se iubea de anul trecut nu divorţa de soţul ei.



×
Subiecte în articol: politist Emil Boc gest SMS sora salariu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close