Antena 3 CNN Actualitate Polițistul drogat prins la prostituate a comis-o din nou. Omul legii a condus băut și a lovit două mașini

Polițistul drogat prins la prostituate a comis-o din nou. Omul legii a condus băut și a lovit două mașini

Polițistul din Buzău care a mers îmbrăcat în uniformă și drogat la o prostituată a comis-o din nou. De data aceasta s-a urcat băut la volan și a lovit două mașini parcate pe marginea drumului. Polițistul a refuzat testarea cu etilotestul, agentul a fost dus la audieri și urmează ca procurorii să decidă ce măsuri vor lua.

Polițistul drogat prins la prostituate a comis-o din nou. Omul legii a condus băut și a lovit două mașini
de Gabriel Dano    |    16 Ian 2022   •   10:59

"Era beat, dom'le. A bușit mașina băiatului, a băgat-o în șanț. A venit și a spart podul și a lovit altă mașină aici", spune unul dintre martori.

După haosul făcut pe șosea nu a fost mult până ce oamenii din zonă au ieșit în stradă să vadă ce s-a întâmplat.

"Din verificări, s-a stabilit că bărbatul este agentul de poliție implicat în evenimentul din noaptea de 12 către 13 ianuarie. Fiind suspiciuni că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii au solicitat testarea acestuia, însă șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice", au transmis reprezentanții Poliției.

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Buzău a dispus din nou verificări pentru polițist, iar în următoarele zile va fi sesizat și consiliul de disciplină.

×
Subiecte în articol: politist
Parteneri
Lovitură pentru profesorii care sunt în grevă: Au dat OUG!
x close