Antena 3 Actualitate Poliţistul găsit împuşcat în maşina de serviciu, cu care intrase într-un gard, a murit la spital

Poliţistul găsit împuşcat în maşina de serviciu, cu care intrase într-un gard, a murit la spital

01 Noi 2012   •   19:00
Poliţistul găsit împuşcat în maşina de serviciu, cu care intrase într-un gard, a murit la spital
Sursa foto: Foto: INTACT Images
UPDATE 19.00 - Poliţistul în vârstă de 44 de ani, ajutorul şefului de post din Miheşu de Câmpie, judeţul Mureş, care a fost găsit împuşcat, joi după-amiază, în maşina de serviciu cu care intrase într-un gard, a murit la spital, informează Mediafax.

Potrivit medicului SMURD Mureş Melinda Gal, poliţistul avea o plagă împuşcată la cap şi era într-o stare foarte gravă.
   
"Era în stare critică. A fost resuscitat prelungit, însă în pofida eforturilor medicilor acesta a decedat, în jurul orei 18.00", a spus Gal. 


Un poliţist din Mureş, ajutorul şefului de post din Miheşu de Câmpie, a fost găsit, joi după-amiază, împuşcat în obraz în maşina de serviciu cu care intrase într-un gard, el fiind dus la spital în comă, iar anchetatorii iau în calcul inclusiv varianta unei tentative de sinucidere, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, poliţistul a fost găsit împuşcat în autospeciala cu care se afla în interes de serviciu în localitatea Şăulia.
   
Bărbatul a fost găsit de două persoane care au sunat la 112, fiind preluat de elicopterul SMURD şi dus la Târgu Mureş.
   
"Poliţistul era în interes de serviciu pe autospecială în localitatea Şăulia. Într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard. Poliţistul a fost găsit de doi martori care au spus că au auzit zgomotul şi apropiindu-se au văzut poliţistul care are o plagă împuşcată la obraz, au anunţat 112. Se fac cercetări, putem lua în considerare toate variantele, inclusiv tentativa de sinucidere", a spus Popa.
   
Ea a adăugat că poliţistul este încadrat ca ajutor de şef de post la Poliţia din Miheşu de Câmpie, el fiind căsătorit şi având doi copii.
   
Popa a spus că bărbatul a fost testat psihologic în 2010, el lucrând în Poliţie din 1991.
   
Medicul SMURD Gal Melinda a spus că bărbatul este în comă.
   
"Avem un pacient, a fost adus la 15.30, este într-adevăr poliţist, are 44 de ani. Are o plagă împuşcată, este în comă, extrem de instabil. Aşteptăm neurochirurgul pentru a decide dacă intră în operaţie", a spus medicul.×
Subiecte în articol: mures politist

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close