Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul lovit în cap cu o sticlă de interlopul Danezu se află în stare gravă

Poliţistul lovit în cap cu o sticlă de interlopul Danezu se află în stare gravă

Poliţistul lovit în cap cu o sticlă de interlopul Danezu se află în stare gravă
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Iun 2011   •   12:20

Poliţistul din Târgovişte lovit în cap cu o sticlă anul trecut este în stare foarte gravă, deşi au trecut nouă luni de cînd a fost agresat. Poliţistul a fost adus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Medicii fac eforturi foarte mari să-l ţină în viaţă, dar sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui.

Starea lui Codruţ Oprea s-a agravat din cauza unor complicaţii respiratorii. La miezul nopţii, o ambulanţă l-a preluat de la spitalul Ministerului de Interne, acolo unde a fost îngrijit în ultima lună, şi l-a dus la spitalul Floreasca.

Medicii i-au făcut mai multe teste, însă poliţistul nu dă semne să-şi revină din coma profundă în care se află de aproape 9 luni. Doar aparatele îl mai ţin în viaţă.

După intervenţiile delicate suferite la Viena, tânărul a deschis ochii şi pentru o vreme a respirat fără ajutor. Acum, plămânii dau semne de oboseală iar organismul e tot mai slăbit. Părinţii lui Codruţ nu şi-au pierdut încă speranţa.

În luna septembrie, în timp ce investiga un caz, agentul a fost lovit cu o sticlă în cap de Daniel Uţă, zis şi Danezu', intr-un bar din centrul oraşului Târgoviste. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Atacatorul, interlop cunoscut în zonă, a fost prins la scurt timp.

Joi, agresorul va da ochii din nou cu judecătorii, pentru un nou termen în procesul în care este acuzat de tentativă de omor.

 




×
Subiecte în articol: politist coma spital stare grava
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close