Antena 3 Actualitate Polițistul Marian Godină s-a enervat cumplit. Ce a putut să scrie pe Facebook

Polițistul Marian Godină s-a enervat cumplit. Ce a putut să scrie pe Facebook

30 Ian 2016   •   19:44
Polițistul Marian Godină s-a enervat cumplit. Ce a putut să scrie pe Facebook

Într-o postare pe contul său oficial de Facebook, poliţistul braşovean Marian Godină le aminteşte colegilor că atunci când a început să scrie în mediul online s-a trezit mustrat de superiori şi doar simpatia şi mobilizarea oamenilor l-au trecut prin cea mai mare umilinţă, scrie voceatransilvaniei.ro. „Mi-a plăcut ce a spus colegul meu acolo (într-un reportaj la Digi24 – n.red.), dar l-aș ruga să îmi spună dacă știe ce am pățit eu când am început, pe 16 august 2015, să postez pe facebook într-un mod amuzant și uman. Dacă știe cum s-au mobilizat oamenii și mi-au luat apărarea, după ce am trecut prin cea mai mare umilință a vieții mele. Ei bine, drag coleg, dacă nu eram eu și oamenii care au făcut presiuni și petiții, voi ați fi postat și acum aceleași mesaje seci și plictisitoare, în același limbaj de lemn. Nu pentru că nu ați fi știut să faceți și voi postări faine, ci pentru că nu ați fi avut niciodată curaj.
În afară de aprecierile și mulțumirile oamenilor care mă urmăresc, nu am auzit măcar un simplu mulțumesc din partea vreunei instituții, din contră, mi-au fost băgate bețe în roate de câte ori s-a putut, iar acum, culmea, observ la știri cât de mult v-ați modernizat voi. Felicitări!
Mă bucur că văd că aveți oameni care iau salariu pentru munca pe care eu o fac aici gratis, din timpul meu liber.
Tipic românesc, unii se sacrifică, alții culeg laurii”, a scris Marian Godină.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close