Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul rănit în urmărirea lui Beniamin Ţănţaş, operat pe datorie

Poliţistul rănit în urmărirea lui Beniamin Ţănţaş, operat pe datorie

Poliţistul rănit în urmărirea lui Beniamin Ţănţaş, operat pe datorie
de N.B.    |    10 Aug 2011   •   10:30

Poliţistul rănit grav în timp ce îl urmărea cu motocicleta pe Beniamin Ţântaş, fiul unui om de afaceri din Satu Mare, aflat la volanul unui bolid, a fost operat pe datorie. 

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu a decontat niciun leu, deşi poliţistul avea acest drept după ce a fost accidentat în misiune. Medicii au acceptat să facă intervenţia chirurgicală chiar dacă nu au primit nici măcar jumătate din banii pe care i-au cerut.

Prietenii au strâns puţin peste 10.000 de euro. Banii strânşi acoperă însă parţial cheltuielile care se ridică la peste 30.000 de euro. Starea de sănătate a lui Cristian Dobrilă este în prezent bună.

Poliţistul brăilean Cristian Georgian Dobrilă, în vârstă de 30 de ani, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 22C, între Castelu şi Medgidia. Acesta s-a angajat în urmărirea maşinii conduse de Beniamin Ţânţaş, alături de care se afla şi Natalia Mateuţ, după ce fiul omului de afaceri Vasile Ţânţaş a intrat în mai multe depăşiri neregulamentare şi circula imprudent.


×
Subiecte în articol: politist ranit urmarire masina operatie CNAS
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close