Antena 3 CNN Actualitate Un polițist din Miercurea Ciuc a murit după ce a fost diagonosticat cu COVID-19

Un polițist din Miercurea Ciuc a murit după ce a fost diagonosticat cu COVID-19

Un subinspector de la Poliţia Miercurea Ciuc, diagnosticat cu COVID-19, a murit la Spitalul Militar din Braşov. Bărbatul avea 48 de ani.

Un polițist din Miercurea Ciuc a murit după ce a fost diagonosticat cu COVID-19
Sursa foto: Poliţia Harghita/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    11 Dec 2020   •   12:15

Poliția Harghita a precizat, pe pagina de Facebook, că subinspectorul Ştefan Sbîrcea avea 48 ani şi era bolnav de la jumătatea lunii noiembrie.

"Poliţiştii harghiteni deplâng pierderea unui camarad de nădejde. Subinspectorul de poliţie Ştefan Sbîrcea, tatăl a doi copii, s-a stins la Spitalul Militar Braşov, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită la jumătatea lunii noiembrie. Ofiţerul făcea parte din colectivul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, acolo unde era aşteptat să revină biruitor după această grea şi cumplită încercare, colegii ştiindu-l dârz, puternic şi dornic de viaţă. Din păcate, la doar 48 de ani, poliţistul a făcut un ultim pas din lume, din viaţă, spre cele veşnice. Îi suntem alături familiei îndurerate, iar lui Ştefan îi dorim, din suflet, iertare şi neuitare!", este mesajul transmis pe Facebook de către IPJ Harghita.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a confirmat, pentru Agerpres, că polițistul fusese depistat cu noul coronavirus, fiind primul deces al unui angajat al instituţiei cauzat de COVID-19.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: politist COVID-19 Miercurea-Ciuc

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Horoscop 1-15 iunie 2023, cu Cristina Demetrescu
x close