Antena 3 CNN Actualitate Fum gros deasupra Capitalei. Firea cere explicații despre poluare: Se întâmplă pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus

Fum gros deasupra Capitalei. Firea cere explicații despre poluare: Se întâmplă pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, trage un nou semnal de alarmă privind poluarea din București și cere explicații publice.

Fum gros deasupra Capitalei. Firea cere explicații despre poluare: Se întâmplă pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus
de S.T.    |    29 Mar 2020   •   22:26

Gabriela Firea a postat pe contul său de Facebook imagini cu fumul gros care se vede deasupra Capitalei și cere explicații publice privind poluarea.

„In aceasta seara, la CET Grozavesti. Niste arderi, niste fum, niste pacura. Pe ascuns! Cat lumea e ingrijorata de coronavirus.

Ca cetatean de 30 de ani al Municipiului Bucuresti si ca primar general, solicit explicatii publice Ministerului Mediului si Ministerului Economiei! Si Guvernului!

Bucurestenii merita respectul guvernului!”, a scris primarul Capitalei, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

La începutul lunii martie, stațiile pentru măsurarea calității aerului din București au înregistrat depășiri chiar și cu 900-1.000% peste limitele maxim admise la poluarea cu PM2,5 și de aproape 800% la poluarea cu PM10.

×
Subiecte în articol: poluare CET Grozăvești Gabriela Firea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close