Antena 3 CNN Actualitate Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit în accident la o săptămână după exploziile devastatoare

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit în accident la o săptămână după exploziile devastatoare

Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa şi ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, a murit într-un accident rutier ciudat, chiar într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi.

de Georgiana Adam    |    03 Sep 2023   •   12:50

Bogdan Georgian Puşcoi a fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi a ieşit la pensie în februarie 2021.

În anul 2020, ofiţerul a fost cel care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat sâmbătă, 26 august 2023.

Citeşte şi: Raed Arafat, primele concluzii ale anchetei în cazul exploziilor de la Crevedia

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, la fix o săptămână după dezastrul de la Crevedia, fostul pompier în vârstă de 50 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident ciudat produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa.

Potrivit unor surse, Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto, iar ieri se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

"Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale", a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

"Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat. A accelerat și a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio mașină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm", a declarat Raed Arafat, astăzi, în timpul conferinței de presă.

Soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023.

Marți ,ora 11,o sa îl însoțim pe ultimul drum pe sotul meu ,Puscoi Bogdan Georgian.De astăzi ,o sa fie depus la Capela Bisericii Mihail și Gavril (sens giratoriu polivalenta).Va Multumesc tuturor.

Publicată de Raluca Puscoi pe Duminică, 3 septembrie 2023

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close