Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt Rareş şi Max, pompierul din Cluj şi câinele său care au plecat în Turcia pentru a salva vieţi. Rareş s-a oferit să meargă voluntar din timpul său liber

Ei sunt Rareş şi Max, pompierul din Cluj şi câinele său care au plecat în Turcia pentru a salva vieţi. Rareş s-a oferit să meargă voluntar din timpul său liber

Rareş şi Max au plecat în Turcia pentru a salva oamenii prinşi sub ruinele provocate de cutremur. Rareş este pompier în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca.

Ei sunt Rareş şi Max, pompierul din Cluj şi câinele său care au plecat în Turcia pentru a salva vieţi. Rareş s-a oferit să meargă voluntar din timpul său liber
Sursa foto: ISU CLUJ
de Ioana Mircea    |    09 Feb 2023   •   15:06

Rareş Urs este pompierul din Cluj care a ales să meargă voluntar în Turcia, din timpul său liber, alături de câinele său Max pentru a salva oamenii prinşi printre dărâmăturile provocate de cutremur.

Rareş ocupă funcţia de plutonier adjutant în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, iar Max, câinele său, se regăsește în echipa Câini de Salvare Transilvania.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei doi fac parte acum din cadrul echipei de salvare RO-USAR care a plecat ieri spre Turcia.

Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă Cluj Napoca a transmis pe pagina de Facebook că se mândreşte cu Rareş Urs şi a prezentat provestea sa.

Citeşte şi: Lista centrelor din România unde se strâng ajutoare pentru cei afectați de cutremurele din Turcia. Românii pot dona bunuri de prim-ajutor sau bani

"Colegul nostru de la Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca, plutonier adjutant Rareș Urs, se regăsește în echipa Câini de Salvare Transilvania care a plecat astăzi în Turcia. Rareș e însoțit de câinele său, Max, și va participa împreună cu personalul RO-USAR la misiuni de căutare-salvare. Este un gest cu atât mai nobil, întrucât pompierul clujean a ales să meargă voluntar în Turcia, din timpul său liber. Suntem mândri de tine, Rareș!

O echipă amplă de salvatori români din cadrul IGSU se află deja în Turcia și desfășoară misiuni în contextul acestei tragedii. Mult succes și putere de muncă tuturor!", a transmis ISU Cluj-Napoca, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Cluj pompieri cutremur Turcia
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close