Antena 3 CNN Actualitate Pompierii constănţeni, în alertă maximă! Au fost anunţaţi că o persoană ar fi prinsă între sloiuri

Pompierii constănţeni, în alertă maximă! Au fost anunţaţi că o persoană ar fi prinsă între sloiuri

Pompierii constănţeni, în alertă maximă! Au fost anunţaţi că o persoană ar fi prinsă între sloiuri
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Feb 2012   •   23:30

A fost alertă la malul mării. Mai multe echipaje ale inspectoratului pentru situaţii de urgenţă au fost solicitate pentru a salva ceea ce părea a fi o persoană prinsă în gheaţă.

A fost o operaţiune de salvare la fel de periculoasă şi pentru echipele de intervenţie. Stratul subţire de gheaţă putea ceda în orice clipă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, o persoană a sunat, vineri după-amiază, la 112 şi a anunţat că o persoană s-ar afla prinsă între sloiuri de gheaţă, la aproximativ 200 de metri de ţărm, în zona străzii Grozeşti din municipiul Constanţa.
   
Pompierii au încercat să ajungă în zonă cu o barcă, dar nu au reuşit din cauza gheţii.
   
Reprezentanţii ISU au luat legătura cu Garda de Coastă, care a încercat să trimită o ambarcaţiune, dar din cauza vântului puternic, nava respectivă nu a putut ieşi pe mare.
   
Astfel, cei de la Garda de Coastă au apelat la Sistemul Complex de Observare, Supraveghere şi Control al Traficului de la Marea Neagră - SCOMAR şi au stabilit că ar fi vorba despre un obiect metalic, nu despre o persoană.
   
Ulterior, au fost informaţi despre acest lucru şi lucrătorii ISU care au abandonat misiunea, urmând să revină probabil în zilele următoare, după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

×
Subiecte în articol: alarma falsa
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close