Antena 3 CNN Actualitate Ponta a cerut o anchetă la Aeroportul Otopeni şi pedepsirea vinovaţilor în cazul japonezei ucise

Ponta a cerut o anchetă la Aeroportul Otopeni şi pedepsirea vinovaţilor în cazul japonezei ucise

Ponta a cerut o anchetă la Aeroportul Otopeni şi pedepsirea vinovaţilor în cazul japonezei ucise
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Aug 2012   •   19:28

Premierul Victor Ponta a cerut Ministerului Transporturilor o informare cu privire la împrejurările care au făcut posibilă tragedia căreia i-a căzut victimă studenta japoneză Yurika Masuno, informează Mediafax. Totodată, primul ministru a solicitat şi propuneri urgente de măsuri privind situaţia din Aeroportul Otopeni, anunţă Guvernul.
   
"În urma datelor apărute cu privire la securitatea călătorilor care tranzitează Aeroportul Henri Coandă, Primul-Ministru al Guvernului României, domnul Victor Ponta, a solicitat Ministerului Transporturilor o informare, precum şi un plan de măsuri urgente pentru îmbunătăţirea situaţiei. Premierul României îşi exprimă regretul cu privire la tragedia căreia i-a căzut victimă studenta Yurika Masuno", se arată într-un comunicat remis, joi, de către biroul de presă al Executivului.
   
De asemenea, documentul citat arată că cei găsiţi vinovaţi vor răspunde legal.
   
"Guvernul României asigură că cei care nu şi-au respectat atribuţiile de control sau nu au aplicat legea cu fermitate vor răspunde legal. Guvernul asigură că vor fi luate măsurile necesare, astfel încât securitatea şi siguranţa călătorilor care folosesc Aeroportul Henri Coandă să fie pe deplin asigurată", se mai spune în document.
   
O tânără japoneză a fost acostată, acum două săptămâni, în Aeroportul "Henri Coandă", urcată într-un taxi şi dusă până la marginea unei păduri din Corbeanca, unde a fost tâlhărit şi ucisă.
   
Principalul suspect în acest caz este un tânăr care obişnuia să racoleze clienţi pentru taximetriştii din zona aeroportului, potrivit unor surse judiciare.
 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close