Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Am obligaţia de a trata judeţele Harghita, Covasna, Mureş în mod absolut corect

Ponta: Am obligaţia de a trata judeţele Harghita, Covasna, Mureş în mod absolut corect

Ponta: Am obligaţia de a trata judeţele Harghita, Covasna, Mureş în mod absolut corect
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    21 Iul 2012   •   13:58

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, că va trata judeţele Harghita, Covasna şi Mureş în mod corect, chiar dacă UDMR nu mai este la guvernare.

"Am vrut să vin astăzi aici pentru a vă spune direct, nu prin alt reprezentant al Guvernului sau partidului pe care îl reprezint, că din punctul meu de vedere ca prim ministru am obligaţia de a trata judeţele Harghita, Covasna, Mureş în mod absolut corect şi constructiv indiferent de faptul că UDMR nu mai este la guvernare, sau a fost sau va mai fi sau că există o altă majoritate sau altă compoziţie la Bucureşti", a afirmat Victor Ponta.

Premierul României a menţional că va sprijini toate proiectele corecte ale autorităţilor din Harghita, Covasna sau Mureş.

"Am vrut să vin aici să vă spun, încă o dată, că orice problemă a consiliilor judeţene din Harghita, Covasna şi Mureş, a primarilor, orice problemă administrativă corectă este obligaţia mea să o rezolv şi să vă acord sprijinul necesar", a precizat premierul Ponta. 

"Eu trăiesc încă cu impresia, nu trebuie să fiţi de acord cu mine, că în 2009 votul în România s-a fraudat. Şi îmi doresc ca ceea ce s-a întâmplat atunci să nu se mai întâmple niciodată, cel puţin cât voi fi eu premier", a mai spus Victor Ponta. 



×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close