Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Băsescu a făcut un compromis. A înţeles că nu-l propun pe Morar la Parchet şi l-a numit la CC

Ponta: Băsescu a făcut un compromis. A înţeles că nu-l propun pe Morar la Parchet şi l-a numit la CC

Ponta: Băsescu a făcut un compromis. A înţeles că nu-l propun pe Morar la Parchet şi l-a numit la CC
01 Apr 2013   •   18:51

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu nu este "foarte fericit" cu faptul că Daniel Morar nu este procuror general, el arătând că şeful statului a făcut un compromis şi l-a numit pe acesta judecător la CC pentru că a înţeles că nu e agreat de prim-ministru.

 "(...) cedează şi domnul Băsescu, să ştiţi! Că nu cred că e foarte fericit că nu e domnul Morar procuror general. Asta e! A făcut şi domnul Băsescu un compromis", a spus Ponta.

Întrebat dacă acest compromis viza tandemul Morar - în altă parte decât procuror general, iar Kovesi - la DNA, Ponta a precizat că el în mod sigur nu l-ar fi propus pe Morar la şefia DNA.

"În mod sigur nu l-aş fi propus pe Daniel Morar procuror general. Îi reproşez acţiunea din vară împotriva celor care au votat la referendum şi, da, cred că gestul preşedintelui de a-l numi la Curtea Constituţională a fost o înţelegere a faptului că nu l-aş numi niciodată şi a faptului că altfel rămâneam blocaţi practic cu numirile", a adăugat Ponta.

×
Parteneri
Horoscop 2 iunie 2023. Taurii se gândesc la cifre, Leii sunt îndrăgostiţi
x close