Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Băsescu se află în campanie electorală pentru Elena Udrea

Ponta: Băsescu se află în campanie electorală pentru Elena Udrea

Ponta: Băsescu se află în campanie electorală pentru Elena Udrea
de S.T.    |    18 Aug 2013   •   21:43

Premierul Victor Ponta susţine că preşedintele Traian Băsescu se află în campanie electorală pentru Elena Udrea.

"Băsescu este în campanie electorală pentru doamna Udrea, pentru ceilalţi din jurul său(...). Să plătim campanie electorală pentru doamna Udrea mi se pare complet anormal, dacă nu cumva şi ilegal", a spus Ponta, duminică, la "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

"Până la urmă, preşedintele poate să facă orice. Problema este dacă din funcţia de preşedinte sabotează sau nu activitatea Parlamentului, a Guvernului şi dacă din funcţia de preşedinte se comportă ca un preşedinte. Declaraţiile de politică externă, atât referitoare la Moldova cât şi la Ungaria, din funcţia de preşedinte, sunt nişte declaraţii absolut aberante", a mai spus premierul.

Potrivit lui Ponta, "în momentul în care preşedintele ţării noastre începe şi îşi dă cu scaunele în cap cu Voronin şi cu Vona Gabor, e o problemă pentru România".

"Poate să facă asta din calitatea de membru al partidului doamnei Udrea, dar nu poţi să o faci din calitatea de preşedinte al României. Nu vreau să arătăm ca o ţară de extremişti agresivi, cum s-a comportat domnul Băsescu", a adăugat Ponta.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close