Antena 3 CNN Actualitate Ponta comentează acuzaţiile de trădare: Nu pot sta degeaba doar ca să nu supăr pe nimeni

Ponta comentează acuzaţiile de trădare: Nu pot sta degeaba doar ca să nu supăr pe nimeni

Ponta comentează acuzaţiile de trădare: Nu pot sta degeaba doar ca să nu supăr pe nimeni
06 Apr 2013   •   23:35

Premierul Victor Ponta a comentat în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii "Q&A", de la Antena 3, acuzaţiile de trădare pe care le-a primit în ultima perioadă, amintind că a mai trecut prin astfel de situaţii, dar că "nu poate sta degeaba ca să nu supere pe nimeni".

Premierul a amintit totodată că a mai fost acuzat de "trădare" când i-a retras lui Mircea Geoană sprijinul pentru şefia Senatului, deşi decizia a fost luată pentru unitatea PSD, când a avut un discurs ponderat la învestirea ca prim-ministru a lui Mihai Răzvan Ungureanu, deşi atunci a prezentat în discurs programul de guvernare al USL, iar ulterior a contribuit la retragerea acestuia de la Guvern, precum şi pentru propunerea de colaborare adresată UDMR, deşi astfel încerca să oprească un discurs extremist.

"Este uşor să foloseşti cuvinte mari când nu ai nicio responsabilitate (...) Nu pot sta degeaba şi să ţin de scaunul de prim-ministru doar ca să nu supăr pe nimeni", a conchis Ponta.

Citeşte şi:

Ponta: Monopolul pus pe Parchet de Macovei şi Morar a încetat. Nominalizarea lui Kovesi a distrus o propagandă dusă de un an de zile

Ponta: Nu am încredere în Băsescu şi nici el în mine. Dar sunt momente instituţionale pe care nu putem să le evităm

Ponta, despre nominalizarea lui Kovesi: Partenerii europeni aveau nevoie de o garanţie că USL nu a venit la putere să pună mâna pe DNA


AICI emisiunea integrală "Q&A", de la Antena 3, cu Victor Ponta invitat

×
Subiecte în articol: Victor Ponta prim ministru Kovesi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close