Antena 3 CNN Actualitate Ponta, despre implicarea României în accidentul din Muntenegru: "Poate e prima dată când arătăm că putem face mai mult"

Ponta, despre implicarea României în accidentul din Muntenegru: "Poate e prima dată când arătăm că putem face mai mult"

Ponta, despre implicarea României în accidentul din Muntenegru: "Poate e prima dată când arătăm că putem face mai mult"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    24 Iun 2013   •   23:03

Premierul Victor Ponta a spus că prin ajutorul dat de Guvern în cazul accidentului de la Muntenegru ţine să la transmită victimelor că românii nu sunt abandonaţi la necaz.

 
"Românii nu sunt abandonaţi de ţara lor când sunt la necaz, şi nici de Guvern, şi nici de mass-media. Poate e prima dată când arătăm că putem face mai mult", a spus premierul Victor, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Ponta, care este şi şeful celulei de criză în acest caz, a precizat că, în Bucureşti, toate spitalele care îi vor primi pe răniţii care au nevoie de ajutor sunt pregătite.

Transferul acestora spre spitalele Floreasca şi Municipal din Bucureşti va începe mâine, în zori, în funcţie de starea fiecăruia dintre răniţi.

Cel puţin 18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.

 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close