Antena 3 Actualitate Ponta: Guvernul va dubla toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României

Ponta: Guvernul va dubla toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României

de S.T.    |    14 Mai 2012   •   11:14
Ponta: Guvernul va dubla toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României
Sursa foto: Foto: Antena 3

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că Guvernul va dubla, în şedinţa de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României, pentru a da un semnal atât în ceea ce priveşte recompensarea performanţei, cât şi în perspectiva Jocurilor Olimpice, informează Mediafax.

"I-am felicitat pe membrii delegaţiei şi, mai mult decât felicitări, am vorbit deja cu ministrul de Finanţe, cu domnul Georgescu, şi miercuri o să facem şi noi ce ţine de Guvern, o să dublăm toate primele pe care le primesc în mod normal fetele, pentru a da un semnal că merită recompensată performanţa şi pentru a da un semnal pentru Jocurile Olimpice că o să găsim banii necesari pentru a recompensa, aşa, în mică măsură, cât se poate face, zona de efort", a spus Ponta.

Echipa feminină a României se întoarce acasă cu un bilanţ de invidiat de la Campionatele Europene din Belgia.

România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).
  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close