Antena 3 CNN Actualitate Ponta le-a cerut miniştrilor să nu mai fie luaţi prin surprindere de posibilele inundaţii pe Dunăre. "Ar putea atinge un nivel record"

Ponta le-a cerut miniştrilor să nu mai fie luaţi prin surprindere de posibilele inundaţii pe Dunăre. "Ar putea atinge un nivel record"

Ponta le-a cerut miniştrilor să nu mai fie luaţi prin surprindere de posibilele inundaţii pe Dunăre. "Ar putea atinge un nivel record"
de O.P.    |    05 Iun 2013   •   06:00

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor să se pregătească din timp, în cazul în care se vor produce inundaţii pe Dunăre. Chiar dacă ministrul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga,  a infirmat că ar exista un astfel de pericol, Ponta a cerut să fie luate în considerare toate semnalele, pentru a evita orice fel de problemă.

Autorităţile de la Budapesta au avertizat că Dunărea ar putea atinge un nivel record pe teritoriul Ungariei. Guvernul ungar a început să ia măsuri pentru evitarea inundaţiilor, avertizând că situaţia ar putea deveni la fel de gravă ca cea din 2002.

Atunci au fost utilizaţi cinci milioane de saci cu nisip pentru consolidarea malurilor Dunării.

×
Subiecte în articol: Dunare inundatii inundatii romania

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close