Antena 3 CNN Actualitate Ponta le-a felicitat pe gimnastele de aur ale României: Sunt un împătimit al performanţei. Aveţi în mine un suporter hotărât

Ponta le-a felicitat pe gimnastele de aur ale României: Sunt un împătimit al performanţei. Aveţi în mine un suporter hotărât

Ponta le-a felicitat pe gimnastele de aur ale României: Sunt un împătimit al performanţei. Aveţi în mine un suporter hotărât
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    16 Mai 2012   •   10:22

Premierul Victor Ponta le-a invitat la Palatul Victoria pe componentele echipei feminine de gimnastică a României, pentru a le felicita cu ocazia rezultatelor obţinute la Campionatul European din Belgia.

La ceremonia organizată la sediul Guvernului au participat şi majoritatea miniştrilor Cabinetului Victor Ponta.

Premierul a ţinut să le felicite, în direct, pe gimnaste, declarându-se un împătimit al performanţei. "Vreau să vă mulţumesc pentru efortul pe care îl faceţi şi pentru mândria pe care o aduceţi României", a spus premierul.

Totodată, Victor Ponta şi-a exprimat speranţa că gimnastele ne vor face pe toţi la fel de fericiţi şi la Jocurile Olimpice. "Aveţi în mine un admirator şi un suporter hotărât. Vă urez succes la Londra, unde va fi mai greu. Mi-aş dori să ne faceţi la fel de fericiţi la Jocurile Olimpice", a afirmat  Ponta.

"Este o mare onoare că ne-am întâlnit astăzi", a adăugat premierul.

Potrivit premierului, primele pentru gimnastele românce campioane europene au fost deblocate şi dublate din Fondul de rezervă.

"Am dublat primele prevăzute pentru gimnaste şi în plus am rezolvat o problemă pe care acum am descoperit-o: se blocau practic toate primele, acum le-am deblocat pe cele prevăzute de lege şi în al doilea rând le-am dublat din Fondul de rezervă al primului-ministru. Încă o dată o spun, pentru sumele cu care publicul larg este obişnuit la fotbal ceea ce primesc nişte campioane europene e aproape ridicol", a spus Ponta, care a primit, la Palatul Victoria, echipa de gimnastică a României.

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a declarat, miercuri, că gimnasta Cătălina Ponor, campioana europeană, urmează să fie angajată cu gradul de subinspector de poliţie la Clubul Sportiv Dinamo.


România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).



×
Subiecte în articol: Victor Ponta palatul victoria gimnastica
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close