Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Nu am ce discuta cu Băsescu pe tema bugetului, e extrem de incoerent

Ponta: Nu am ce discuta cu Băsescu pe tema bugetului, e extrem de incoerent

Ponta: Nu am ce discuta cu Băsescu pe tema bugetului, e extrem de incoerent
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    21 Noi 2013   •   16:03

Premierul Victor Ponta consideră că nu are ce discuta cu Traian Băsescu e tema bugetului, considerând că preşedintele este extrem de incoerent.

„Ce să discut cu preşedintele Băsescu? Sincer, nu prea ştie ce vrea, am văzut că este extrem de incoerent, a cam îmbătrînit, s-a băbit. Merge la TV, ne bârfeşte şi pleacă acasă. Ce să discuţi cu domnul Băsescu? Oricum nu e valabil ce discuţi cu el”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Declaraţia premierului vine ca replică la intervul acordat, miercuri, unui post de televiziune de către preşedinte, în care acesta a spus că va trimite înapoi bugetul de stat pe 2014, dacă se păstrează creşterea accizei la benzină cu 7 cenţi şi se menţine creşterea cu o mie de miliarde la ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea.

„În loc să utilizăm banii europeni, dăm banii direct şi sunt banii de la creşterea de la benzină. Dacă nu vor renunţa la creşterea cu 7 cenţi a accizei la benzină şi vor menţine aceşti bani care pot fi uşor substituiţi cu bani europeni, le trimit bugetul înapoi, pentru că sunt bani furaţi din banii tuturor, pentru ca să asigure bani de campanie, cu licitaţii, cu atribuiri directe”, a afirmat Băsescu.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta buget
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close