Antena 3 CNN Actualitate Ponta o acuză pe Anca Boagiu de blocarea Programului Operaţional Sectorial pe Transporturi

Ponta o acuză pe Anca Boagiu de blocarea Programului Operaţional Sectorial pe Transporturi

Ponta o acuză pe Anca Boagiu de blocarea Programului Operaţional Sectorial pe Transporturi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    16 Noi 2012   •   16:39

Premierul Victor Ponta a acuzat-o pe democrat-liberala Anca Boagiu că, în calitate  de ministru al Transporturilor, ar fi blocat Programul Operaţional Sectorial pe Transporturi, prin acordarea în mod ilegal a contractului autostrăzii Nădlac - Arad unei firme ''pe care o cunoaşte foarte bine''.

Acesta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că probabil Anca Boagiu va merge şi la DNA pentru acest lucru, scrie Agerpres.

"Doamna Boagiu, această fătucă care a fost ministrul Transporturilor prin meritele sale personale şi pregătirea extraordinară, este direct vinovată şi, probabil că va merge şi la DNA, de blocarea Programului Operaţional Sectorial pe Transporturi, prin acordarea în mod ilegal a contractului - alături de doamna Trăilă, e vinovată - pentru Nădlac-Arad unei firme pe care doamna Boagiu sunt convins că o cunoaşte foarte bine şi pe patronul firmei îl ştie foarte bine, că doar şi dânsa are campanie electorală, ca şi Trăşculescu", a spus premierul.

"Din cauza organizării ilegale a licitaţiei pentru Nădlac-Arad de către doamna Boagiu şi cu doamna Trăilă, România are acest program pe transporturi pre-suspendat. Ce să îi mai răspund d-nei Boagiu, decât că probabil va merge la DNA să explice cum a dat contractul şi cum o ajută câştigătorul contractului în campanie. Mare îndrăzneală să vorbeşti de frânghie în casa spânzuratului. Mi se pare tipic pentru un PDL-ist", a adăugat Victor Ponta.

Co-preşedinţii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, au participat, vineri, la un miting electoral organizat de partidele pe care le conduc.

Citeşte şi:
Exces de putere: Anca Boagiu, "chilipirgioaica" din Guvern, şi-a luat casă în Snagov cu 42.000 de euro

×
Subiecte în articol: anca boagiu Victor Ponta premier
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close