Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Președintele nu a acceptat nici reducerile de buget la Senat și Camera Deputaților. Avem o problemă serioasă

Ponta: Președintele nu a acceptat nici reducerile de buget la Senat și Camera Deputaților. Avem o problemă serioasă

Ponta: Președintele nu a acceptat nici reducerile de buget la Senat și Camera Deputaților. Avem o problemă serioasă
Sursa foto: Foto: Antena3
04 Feb 2013   •   17:04

Victor Ponta a declarat, de la Bruxelles, că luni dimineață, alături de ministrul Fondurilor Europene și ministrul Cercetării, a avut o discuție extrem de utilă cu comisarul Hahn, comisarul pentru Dezvoltare Regională. Discuția s-a axat pe desfășurarea programelor operaționale regionale și pe deblocarea celor care au rămas suspendate.

De asemenea, premierul a avut o întâlnire cu președintele Barosso, care s-a bazat pe 4 punte principale: desfășurarea actualelor programe operaționale și a procedurilor de absorbție; mecanismul financiar multianual pentru perioada 2014-2020; ultimul raport MCV; eforturile României de a finaliza procedura de aderare la spațiul Schengen.


Premierul a insistat asupra faptului că nu ştie ce observaţii a ridicat preşedintele Traian Băsescu şi nici la ce recomandări din MCV se referă acesta, arătând doar că preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a avut anterior o discuţie inclusiv pe această temă cu secretarul general al Comisiei Europene, fără să fie ridicate obiecţii din partea CE faţă de statut.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close