Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Regimul Băsescu a rămas în viaţă prin oameni ca Robert Turcescu

Ponta: Regimul Băsescu a rămas în viaţă prin oameni ca Robert Turcescu

Ponta: Regimul Băsescu a rămas în viaţă prin oameni ca Robert Turcescu
de S.T.    |    24 Sep 2014   •   23:11

Premierul Victor Ponta este de părere că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, care a spus că un candidat la prezidenţiale a fost ofiţer acoperit, au fost aruncate în presă pentru a vedea cine pică în cursă.

Miercuri seară, invitat la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", în direct din New York, Victor Ponta a declarat că "regimul Băsescu a rămas în viaţă prin oameni ca Robert Turcescu".

"Traian Băsescu nu cred că s-a referit la mine (când a spus că un candidat la prezidenţiale a fost ofiţer acoperit- n.red.). Eu cred că, în primul rând, s-a gândit să arunce acest subiect şi după aceea să-l folosească astfel: Hai să zicem că Iohannis este agent acoperit pentru a-l putea scoate din cursa prezidenţială şi să intre Elena Udrea în turul doi. Eu personal nu cred că se va întâmpla acest lucru. Cred că domnul Tăriceanu va intra în turul doi şi ar fi foarte bine pentru România. Mă rog... sau dacă nu este Klaus Iohannis poate să fie Monica Macovei... oricine le-ar putea lua din voturi", a spus Victor Ponta.

"Eu am învăţat de la Traian Băsescu un lucru important: ce să nu fac dacă ajung preşedinte. El a aruncat plasa crezând că dă fie în mine, fie în Iohannis, fie în Macovei, dar a prins pe cine nu se aştepta... pe Robert Turcescu. El, probabil simţindu-se vinovat de ceva, s-a eliberat(...). Regimul Băsescu a rămas în viaţă prin oameni ca Robert Turcescu. El este un pion, un executant mai zelos decât alţii. Mai sunt câţiva pe acolo", a punctat premierul, miercuri, la "Sinteza Zilei".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"

Citeşte şi:

Premierul Victor Ponta: România a făcut un drum important spre democraţie, spre securitatea cetăţenilor săi. Avem o ţară sigură


×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close