Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Reluăm plăţile pentru proiectele din POSDRU în decembrie

Ponta: Reluăm plăţile pentru proiectele din POSDRU în decembrie

Ponta: Reluăm plăţile pentru proiectele din POSDRU în decembrie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    31 Oct 2012   •   11:13

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că vor fi reluate plăţile pentru proiectele din POSDRU, acesta menţionând că "cel mai probabil în luna decembrie" România va primi câteva sute de milioane de euro din program.

"Am discutat cu ministrul Câmpeanu şi, în urma aprobării, ieri în şedinţa de Guvern, a corecţiilor financiare solicitate pe POSDRU, în noiembrie avem ultimul audit şi începem să retrimitem cereri de decontare iar. Cel mai probabil în luna decembrie primim câteva sute de milioane de euro din programul POSDRU", a spus, miercuri, premierul Victor Ponta, la Parlament, înainte de a intra în sala de plen reunit pentru a asista la discursul preşedintelui PE, Martin Schulz.

Victor Ponta a afirmat că vestea reluării plăţilor era aşteptată de către miile de oameni care au accesat acest program încă din luna februarie, de când se blocase POSDRU.

"Se reiau toate plăţile pentru proiecte în funcţie de cât timp şi câte resurse sunt în program, în fondul social", a spus Ponta, întrebat despre ce sumă va fi deblocată.


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close