Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Să spui că dai arme Ucrainei este un gest de maximă iresponsabilitate

Ponta: Să spui că dai arme Ucrainei este un gest de maximă iresponsabilitate

Ponta: Să spui că dai arme Ucrainei este un gest de maximă iresponsabilitate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    04 Sep 2014   •   22:41

Premierul Victor Ponta spune că declaraţia preşedintelui Traian Băsescu privind acordarea de arme Ucrainei reprezintă "un gest de iresponsabilitate".

"Să spui că dai arme într-un conflict neconvenţional este un gest de inconştienţă care a fost imediat sancţionat de către toată lumea(...) Este un gest de maximă iresponsabilitate! N-ai voie să faci aşa ceva până nu te consulţi cu toţi aliaţii", a spus Ponta, joi, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

Rasmussen: NATO este o alianţă şi nu se implică în livrarea de echipamente militare Ucrainei. Statele membre pot decide individual

Totodată, premierul a comentat declaraţia preşedintelui potrivit căreia Vladimir Putin este un “bolnav care crede că poate reface” Uniunea Sovietică.

"Nu poţi să spui că este "bolnav"! Aici este vorba despre regulile diplomatice care îţi asigură respectul pentru tine(...). În momentul în care ai o funcţie cu asemenea grad de reprezentare, trebuie să fii sigur că vorbeşti în numele celor 20 de milioane de români. Credeţi că 20 de milioane de români vor să spuna "ăla este nebun, ăla este bolnav, ăla este slab?" Avem un Traian Băsescu care nu se poate controla", a mai spus premierul Victor Ponta.

Citeşte şi:

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Problema României e lupta cu cei care au spus că dacă nu eşti de-al lui Băsescu n-ai dreptul să faci nimic

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".


×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close