Antena 3 CNN Actualitate Ponta se declară mulţumit de modul în care autorităţile au intervenit după prima zăpadă

Ponta se declară mulţumit de modul în care autorităţile au intervenit după prima zăpadă

Ponta se declară mulţumit de modul în care autorităţile au intervenit după prima zăpadă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Dec 2012   •   16:03

Premierul Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Târgu Jiu, că este mulţumit de modul în care autorităţile au intervenit după prima zăpadă căzută miercuri.

Premierul a menţionat că se află în legătură permanentă cu ministrul Administraţiei şi Internelor şi cu cel al Transporturilor.
   
"Sunt mulţumit în acest moment, dar voi rămâne alături de cei doi miniştri, de la Interne şi Administraţie, de la Transporturi şi toţi ceilalţi, foarte atent, chiar dacă sunt ultimele zile de campanie electorală, deoarece este important ca de data aceasta să demonstrăm că autorităţile pot fi pregătite şi măsurile luate din timp ne uşurează munca în momentul apariţiei intemperiilor", a afirmat Victor Ponta, citat de Mediafax.
   
Premierul, care se află la Târgu Jiu, a precizat că a putut să vadă în mod direct măsurile luate de autorităţi.


   
"Printr-o întâmplare, mai mult sau mai puţin fericită, cele mai afectate judeţe în acest moment sunt Gorjul şi Mehedinţiul. Mă aflu aici, am văzut în mod direct măsurile luate de către autorităţi şi, după cum puteţi constata, cel puţin în Târgu Jiu, dar vă asigurăm şi referitor la restul judeţului şi la Mehedinţi, că aceste măsuri luate la timp ne fac să fim pregătiţi şi să avem rezultate pe măsură", a mai spus Ponta.

Mircea Duşă, ministrul de Interne, a declarat, miercuri, într-o videoconferinţă cu prefecţii, că în prezent în ţară nu sunt drumuri pe care să nu se circule, dar le-a atras atenţia prefecţilor că aceia care nu se ocupă de administrarea corespunzătoare a arterelor rutiere vor fi sancţionaţi.

Meteorologii au avertizat că începând de miercuri dimineaţă şi până joi seara va ninge în toate judeţele
şi se va depune strat de zăpadă îndeosebi în sud-vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte, iar în regiunile estice şi la munte va fi vânt puternic.

Citeşte şi:
Sancţiunea pentru neechiparea de iarnă a maşinilor este retragerea certificatului de înmatriculare

×
Subiecte în articol: Victor Ponta premier
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close