Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Traian Băsescu va avea în continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, dacă „anunţă” Ministerul Apărării

Ponta: Traian Băsescu va avea în continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, dacă „anunţă” Ministerul Apărării

Ponta: Traian Băsescu va avea în continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, dacă „anunţă” Ministerul Apărării
de M.T.    |    27 Dec 2013   •   14:02

Preşedintele Traian Băsescu va avea în continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, dacă „anunţă” Ministerul Apărării, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta.

Primul ministru a ţinut, de asemenea, să precizeze că vila Covasna, Palatul Olăneşti şi complexul hotelier Brad au fost transferate de la RA-APPS pentru a nu fi vândute.

„Nu am considerat că cele trei unităţi trebuie să intre în programul de vânzare al RA-APPS, spre a fi vândute către o persoană privată, iar Ministerul Apărării şi SRI pot să folosească cele două vile pentru pregătirea profesională”, a explicat Ponta.

„Nu le-am luat că acolo se ducea preşedintele sau altcineva, nu asta m-a interesat, ci pur şi simplu nu am vrut să fie vândute, cum sunt majoritatea celorlalte proprietăţi ale RA-APPS”, a continuat premierul.

Întrebat dacă acest transfer de atribuţii în administrarea imobilelor presupune că preşedintele Traian Băsescu nu va mai avea acces pentru a petrece Revelionul, cum s-a întâmplat în cazul Vilei Covasna, Ponta a răspuns: „Cum să nu ? Nici vorbă. Şi preşedintele ţării, oricum se va numi el, şi orice reprezentant guvernamental, dacă anunţă Ministerul Apărării, pe lângă faptul că e şeful Armatei, şi dacă nu există altă activitate - şi mă îndoiesc că există activităţi de pregătire de Revelion - se poate merge”.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Ministerul Apararii SRI
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close