Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Videanu este un mincinos! Îmi face plăcere să dovedesc asta cu documente

Ponta: Videanu este un mincinos! Îmi face plăcere să dovedesc asta cu documente

Ponta: Videanu este un mincinos! Îmi face plăcere să dovedesc asta cu documente
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Iun 2012   •   18:29

Victor Ponta a declarat marţi, replicându-i democrat-liberalului Adriean Videanu, care i-a solicitat demisia, că toată lumea ştie că acesta este un mincinos şi că-i face plăcere să dovedească acest lucru, cu documente, de câte ori are ocazia, scrie Mediafax.
   
"Eu am prezentat - pentru că ştiu că domnia sa a zis că nu a semnat în viaţa lui niciodată nicio hârtie - şi v-am prezentat la Parlament decizii semnate de ministru Adriean Videanu privind exportul de energie electrică la un preţ mult mai mic decât preţul de pe bursă. Este semnătura domnei sale", a spus Ponta.
   
El este de părere că Videanu "merită" în fiecare zi să i se arate că este un mincinos.
   
"Am vrut doar încă o dată  - nu că cineva ar fi crezut că domnul Videnau este un om cinstit, toată lumea ştie că e un mincinos - dar de câte ori avem ocazia să dovedim cu documente, îmi face plăcere, recunosc. Cred că domnul Videanu merită în fiecare zi să-i arăţi o dovadă că e un mincinos. Dar, de fapt, e un pedelist, ce vă miră la chestia asta?", a spus Ponta.
   
Adriean Videanu i-a cerut marţi premierului Victor Ponta, să pună la dispoziţia organelor abilitate toate documentele legate de compania Hidroelectrica, în caz contrar urmând a-l acuza pe prim-ministru de tăinuire.
   
Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta trebuie să îşi dea demisia din funcţie, după acuzaţiile de plagiat, pentru că a făcut prea multe bâlbe într-o perioadă prea scurtă de timp.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta demisia documente
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close