Antena 3 CNN Actualitate Liderii comisiei SIE se contrazic pe cazul Condrea: "Calimente nu este în măsură să aprecieze!"

Liderii comisiei SIE se contrazic pe cazul Condrea: "Calimente nu este în măsură să aprecieze!"

Liderii comisiei SIE se contrazic pe cazul Condrea: "Calimente nu este în măsură să aprecieze!"
26 Mai 2016   •   13:25

Vicepreședintele Comisiei SIE din Parlament, Marius Octavian Popa, a corectat afirmațiile făcute de președintele Comisiei, Mihăiță Calimente, și a explicat că acesta nu este în măsură să facă astfel de aprecieri.

"Cu scuzele de rigoare pentru colegul meu Mihăiță Calimente, nu cred că e în măsură de a afirma că persoana respectivă era sau nu ofițer SIE. Sigur, ofițerii SIE nu desfășoară acțiuni pe teritoriul României, dar ei pot desfășura alt tip de acțiuni.

Eu nu știu dacă domnul Condrea a fost sau nu agent al SIE. Cu siguranță că cineva trebuia să vegheze acest lucru. Și serviciul din care făcea parte, dacă făcea parte, cum afirmă doamna respectivă, serviciul respectiv avea obligația să supravegheze cu rigoare faptele domniei sale.

"O astfel de declarație din partea oricui este gravă. Ar trebui verificată această treabă. Și cred că CSAT este forul care ar putea investiga", a explicat Popa.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close