Antena 3 CNN Actualitate Portretul robot al femeii ucise. Amănuntul şocant referitor la dentiţia victimei

Portretul robot al femeii ucise. Amănuntul şocant referitor la dentiţia victimei

Radu Tudor a prezentat, luni seară, la Punctul de Întâlnire, portretul robot realizat de criminalişti în cazul femeii ucise şi al cărui cadavru a fost incendiat în judeţul Giurgiu.

Portretul robot al femeii ucise. Amănuntul şocant referitor la dentiţia victimei
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2020   •   00:35

Este vorba despre o femeie cu vârsta de 20-30 ani, înălţimea între 160 şi 165 centimetri, greutate de 50 - 55 kilograme.

Victima avea părul şaten, drept, de lungime medie, urechi mici şi depărtate şi dinţi într-o stare bună, fără carii, însă cu incisivul mic din dreapta-sus lipsă.

Cadavrul nu prezenta cicatrici sau tatuaje. 

Victima purta încălţări de mărimea 35-36.

Jurnalista Adina Anghelescu a confirmat, într-o intervenţie telefonică, faptul că ancheta are în vedere inclusiv răzbunarea, ca mobil al crimei, iar anchetatorii îşi spun speranţe în identificarea mai rapidă a victimei în urma distribuţiei portretului robot.

Alte lucruri stabilite până în prezent sunt faptul că femeia nu a fost ucisă în locul unde a fost incendiat cadavrul iar la incendiere s-a folosit benzină.

Criminalul, încă în libertate, la 72 de ore după asasinarea femeii

Ea a decedat în urma şocului hemoragic survenit ca urmare a unei lovituri la cap iar moartea s-a produs cu circa două ore înainte de incendiere.

Conform unor informaţii obţinute pe surse, organele femeii au fost descoperite intacte la autopsie.

Între timp, anchetatorii au audiat trei persoane în acest caz şi au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere şi de la benzinăriile din apropierea locului unde a fost găsit cadavrul, în vederea identificării celor care au tranzitat zona.

×
Subiecte în articol: Portret robot crima Giurgiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close