Antena 3 CNN Actualitate Portretele robot ale suspecţilor în dublul asasinat de la Siret (FOTO)

Portretele robot ale suspecţilor în dublul asasinat de la Siret (FOTO)

Portretele robot ale suspecţilor în dublul asasinat de la Siret (FOTO)
Sursa foto: suspecþi
24 Feb 2010   •   11:43

Poliţiştii suceveni au întocmit portretele robot ale celor doi suspecţi în cazul dublului omor din localitatea Siret, pe baza declaraţiilor martorilor.

Potrivit IPJ Suceava, este vorba despre doi bărbaţi, în vârstă de 30-35 şi respectiv 40-45 de ani.

Primul suspect are următoarele semnalmente: vârsta 30-35 ani; înălţime aproximativă 1,80 m; constituţie corporală ? solid; forma feţei dreptunghiulară, tenul măsliniu-deschis; nebărbierit cu păr facial până spre zona superioară a obrajilor; posibil să aibă un semn de formă ovală pe unul dintre obraji cu lungimea de aprox. 1 cm; părul negru, drept, des, scurt, cu linia de inserţie concavă; frunte uşor ridată, sprâncene groase; ochii de culoare albastru închis; nasul normal; gura de mărime mijlocie. Poziţia corpului dreaptă, spatele lat. Îmbrăcat cu geacă de culoare neagră (posibil fâş) cu fermoar negru; pantaloni largi de culoare închisă; pe cap purta un fes de culoare neagră, ţinută neîngrijită.








Cel de-al doilea bărbat este în vârstă de 40-45 ani; înălţime aproximativă sub 1,70 m; constituţie corporală ?normală; tenul deschis, gălbui; faţă de formă rotundă, nebărbierit cu părul facial de culoare deschisă(roşcat); părul şaten, cu chelie frontală parţială; ochii de culoare căprui, întredeschişi; sprâncene foarte slab vizibile; nasul posibil cu deviaţie de sept; gura mică. Părea îmbătrânit prematur. Îmbrăcat cu o haină din doc de culoare gri închis spre verzui; pe cap căciulă din blană de culoare gri cu alb, ţinută neîngrijită.











Poliţiştii fac un apel la persoanele care pot da orice informaţie legată de cei doi, să anunţe ce mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la numărul 112.

Tragedia s-a produs în urmă cu o săptămână în localitatea suceveană Siret. O femeie şi fetiţa acesteia de 6 ani au fost găsite împuşcate în cap, în locuinţa lor. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de către soţul femeii, care a sunat imediat la 112. Din ancheta poliţiştilor, pare că ar fi fost vorba de o reglare de conturi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: suspecţi Siret crima
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close